VI ER SPECIALISTER INDEN FOR BMW-SERVICE

Har du en BMW, og er det blevet tid til at få den forbi en mekaniker til et serviceeftersyn, en reparation eller noget helt tredje? Hvis du foretrækker at få din bil på et specialiseret BMW-værksted, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Solrød AutoCare ApS er vi specialister inden for BMW-service, og vi har derfor mange kunder fra både lokalområdet i Solrød samt Greve, Karlslunde og omegn, som kommer for at få deres bil efterset eller repareret hos os. Vi har dog også mange kunder, der kommer flere andre steder fra på Sjælland, og alle er altid velkomne på vores autoværksted.

VI BRUGER BMW’S ORIGINALE SOFTWARE

Til diagnosticering og programmering af alle BMW’er benytter vi os af BMW’s originale software ISTA/D med ICOM interface. Du kan dermed være helt sikker på, at din bil er i de bedste hænder, når du vælger at tage den forbi vores BMW-værksted.

VI TILBYDER ALT FRA EFTERSYN TIL REPARATION AF FORSIKRINGSSKADER

På vores BMW-værksted har vi både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at udføre alle former for mekanikerarbejde. Vi kan således blandt andet tilbyde BMW-service og form af:

Herudover tilbyder vi også salg af dæk, bilsalg og udlejning af biler.

KONTAKT VORES BMW-VÆRKSTED ELLER KIG FORBI

Uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med på din bil, så er du altid mere end velkommen til enten at tage den forbi vores BMW-værksted eller til at kontakte os for at bestille en tid til et nærmere eftersyn. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for flere informationer, eller hvis du for eksempel kunne tænke dig at få beregnet en pris på din opgave med BMW-service.

Vi tilbyder en fordelagtig timepris, og vi er specialister inden for alle former for mekanikerarbejde både på BMW’er og alle andre biler.​

Kontakt solrød autocare

Kontakt vores værksted allerede i dag for effektiv service og reparation.

Eller kontakt værkstedet på mail:

karsten.w@autocare-aps.dk

effektive rustbehandlinger

Vi kommer ind i alle krogene på din bil, som sikrer en meget længere levetid på din bil.

det er tid til vinterdæk

Vinterdæk er velegnet til lave temperaturer, og sikrer at du kan styre og bremse optimalt.

vi er specialister i bmw

Vi bruger BMW's originale software til diagnoser og programmering på alle BMW'er.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder?

"kan klart anbefales"

Klart et super værksted at komme til, vores X5, trængte til nye dele, alt fikset til UG. Kan varmt anbefale dette værksted.

Anders Aakær

"fantastisk service..."

Utrolig imødekommende personale. Har altid fået en 1. klasses behandling i de otte år, jeg har fået servic og reparation af mine BMW'er.

Søren Vibe-Hansen

"kompetent og serviceminded"

har været kunde i Solrød Autocare igennem 10 år og har altid fået super god service. Godt forløb og god service hele vejen igennem.

Søren Olesen

Ønsker du at høre mere om os?

sublim service ved din bil

service og reparation på alle bilmærker

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services og vores priser, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi også altid gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den service, som vi skal udføre for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

solrød autocare aps

Engvangen 2 2680 Solrød

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19625400

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 15.30

Fredage: 07.30 - 15.30

Lukket weekender og helligdage.