Skal du have skiftet en rude på bilen?

Har du fået et stenslag eller en anden form for skade på en af ruderne på bilen, og leder du i den forbindelse efter et værksted, der kan hjælpe med et rudeskift? Så kan du altid komme her forbi hos Solrød AutoCare ApS. Vores erfarne teknikere er specialister i rudeskift på alle bilmodeller. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer og den nyeste teknologi til at sikre, at dit rudeskift sker effektivt og problemfrit.

Har du brug for en ny forrude på bilen, er du altid velkommen forbi vores værksted i Solrød. Her kan du nemt og hurtigt komme forbi fra eksempelvis Greve og andre steder her i området, men vi har kunder, der kommer kørende fra overalt på Sjælland for at nyde godt af vores hurtige og imødekommende bilservice.

Med vores rudeskift er du hurtigt tilbage på vejene

På vores værksted tilbyder vi en omfattende service med rudeskift, der sikrer, at din nye forrude er af højeste kvalitet og bliver monteret med præcision. Vi forstår, at tid er en vigtig faktor for vores kunder, så vi arbejder effektivt for at minimere din tid på værkstedet, så du hurtigt kan vende tilbage på vejene og generes mindst muligt i dine daglige gøremål.

Vi holder os altid opdaterede med de nyeste teknikker og bruger kun de bedste værktøjer og bilruder. Vi tilbyder også gennemsigtig prisfastsættelse og rådgivning, så du kan træffe en informeret beslutning om dit rudeskift. Vores engagement i kvalitet og kundeservice sikrer, at du får den bedste oplevelse og resultat.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Vil du have udformet et tilbud på dit rudeskift, så kan du altid kontakte os eller komme forbi værkstedet. Når vi kender til opgavens omfang og dine præcise ønsker, kan du få en pris på vores arbejde. Herefter tager vi hurtigt hånd om opgaven, så det bliver et nemt og overskueligt forløb for dig.

Kontakt solrød autocare

Kontakt vores værksted allerede i dag for effektiv service og reparation.

Eller kontakt værkstedet på mail:

karsten.w@autocare-aps.dk

effektive rustbehandlinger

Vi kommer ind i alle krogene på din bil, som sikrer en meget længere levetid på din bil.

det er tid til vinterdæk

Vinterdæk er velegnet til lave temperaturer, og sikrer at du kan styre og bremse optimalt.

vi er specialister i bmw

Vi bruger BMW's originale software til diagnoser og programmering på alle BMW'er.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder?

"kan klart anbefales"

Klart et super værksted at komme til, vores X5, trængte til nye dele, alt fikset til UG. Kan varmt anbefale dette værksted.

Anders Aakær

"fantastisk service..."

Utrolig imødekommende personale. Har altid fået en 1. klasses behandling i de otte år, jeg har fået servic og reparation af mine BMW'er.

Søren Vibe-Hansen

"kompetent og serviceminded"

har været kunde i Solrød Autocare igennem 10 år og har altid fået super god service. Godt forløb og god service hele vejen igennem.

Søren Olesen

Ønsker du at høre mere om os?

sublim service ved din bil

service og reparation på alle bilmærker

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services og vores priser, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi også altid gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den service, som vi skal udføre for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

solrød autocare aps

Engvangen 2 2680 Solrød

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19625400

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 15.30

Fredage: 07.30 - 15.30

Lukket weekender og helligdage.