Er det blevet tid til service på bil?

Hvis det er blevet tid til at få udført et serviceeftersyn på din bil, så tag den endelig en tur forbi os hos Solrød AutoCare ApS. Vi har stor erfaring inden for alle former for mekanikerarbejde, og vi udfører både bilservice for privatpersoner og erhvervskunder. Vores værksted ligger i Solrød, og vi har derfor særligt mange kunder fra lokalområdet, men også fra både Greve, Karlslunde og flere andre nærliggende byer.

Vi har erfaring med alle bilmærker og -modeller

Vi er specialister inden for BMW og Porshce men vi har generelt stor erfaring med alle bilmærker og -modeller. Du kan derfor trygt tage din bil forbi vores værksted til et serviceeftersyn, uanset hvilken type bil, model og mærke der er tale om.

Kombiner bilservice med et synstjek

Periodisk syn af almindelige personbiler samt varebiler finder sted fire år efter, at bilen er registreret første gang. Herefter er det hvert andet år. I forbindelse med at din bil skal til syn, modtager du en indkaldelse fra Trafikstyrelsen. Vær opmærksom på, at din indkaldelse enten bliver sendt med post til din adresse eller kommer i din e-boks, hvis du er tilmeldt dette. Det er dit eget ansvar at sørge for, at bilen bliver synet rettidigt.

Du kan med fordel vælge at kombinere dit serviceeftersyn af bilen med et synstjek i forbindelse med, at bilen skal til syn. Så sørger vi for, at din bil kan gå gennem synet uden problemer, og skulle der være problemer med selve synet af bilen, hjælper vi gerne med at udføre den nødvendige bilreparation.

Hvad koster serviceeftersyn?

Det kan være forskelligt fra bil til bil og mærke til mærke, hvor meget et serviceeftersyn koster. Vores priser afhænger blandt andet af, om du vælger et stort eller et lille eftersyn, og om du eventuelt ønsker at kombinere eftersynet med andre af vores services. Det kunne for eksempel være airconditionservice, dækskifte, synstjek eller olieskift.

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en pris i form af et uforpligtende tilbud på den service, vi skal udføre for dig.

Kontakt solrød autocare

Kontakt vores værksted allerede i dag for effektiv service og reparation.

Eller kontakt værkstedet på mail:

karsten.w@autocare-aps.dk

effektive rustbehandlinger

Vi kommer ind i alle krogene på din bil, som sikrer en meget længere levetid på din bil.

det er tid til vinterdæk

Vinterdæk er velegnet til lave temperaturer, og sikrer at du kan styre og bremse optimalt.

vi er specialister i bmw

Vi bruger BMW's originale software til diagnoser og programmering på alle BMW'er.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder?

"kan klart anbefales"

Klart et super værksted at komme til, vores X5, trængte til nye dele, alt fikset til UG. Kan varmt anbefale dette værksted.

Anders Aakær

"fantastisk service..."

Utrolig imødekommende personale. Har altid fået en 1. klasses behandling i de otte år, jeg har fået servic og reparation af mine BMW'er.

Søren Vibe-Hansen

"kompetent og serviceminded"

har været kunde i Solrød Autocare igennem 10 år og har altid fået super god service. Godt forløb og god service hele vejen igennem.

Søren Olesen

Ønsker du at høre mere om os?

sublim service ved din bil

service og reparation på alle bilmærker

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services og vores priser, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi også altid gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den service, som vi skal udføre for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

solrød autocare aps

Engvangen 2 2680 Solrød

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19625400

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 15.30

Fredage: 07.30 - 15.30

Lukket weekender og helligdage.