Trænger din Porsche til et professionelt og specialiseret eftersyn?

Ejer du en Porsche, så har du valgt at investere i en eksklusiv bil, som du sikkert er enormt glad for. Der er derfor ingen grund til at gå på kompromis med den service, du får lavet på bilen, og i den forbindelse står vi klar til at hjælpe dig. Hos Solrød AutoCare ApS finder du nemlig et Porsche-værksted, hvor vi specialiseret os i at servicere biler fra netop dette mærke.

Værkstedet ligger i Solrød, og her tager vi imod mange Porsche-ejere, der har brug for en kompetent og pålidelig bilservice. Du kan således nemt komme forbi, hvis du bor et sted her i lokalområdet, eksempelvis Greve, men vi tager glædeligt imod folk fra hele Sjælland.

Derfor kan du trygt overlade din Porsche til os

Vi forstår, at Porsche er et eksklusivt bilmærke, og at bilen derfor kræver en specialiseret viden og nogle nødvendige diagnosticeringsværktøjer. Vi bruger kun de nyeste teknologier og mærkegodkendte metoder for at sikre, at din bil får den bedste service. Du kan derfor trygt komme forbi vores Porsche-værksted og forvente en service, der lever op til alle fabrikantens forskrifter.

Vores omfattende Porsche-service dækker alt fra rutinemæssige tjek til dybdegående reparationer, alt sammen med fokus på detaljer og effektivitet. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med:

  • Reparation af Porsche-biler
  • Gennemgang af bilen
  • ​Dækskift
  • ​Diagnosticering
  • ​Forsikringsskader
  • Rudeskift
  • ​Serviceeftersyn
  • ​Rustbehandling
  • ​Og meget andet

På vores Porsche-værksted står vi klar til at tilbyde dig en serviceoplevelse ud over det sædvanlige, så du ikke tøver med at komme forbi igen næste gang, du har bruge for service på din bil.

Kontakt dit lokale Porsche-værksted og få taget godt hånd om din bil

Kontakt os for en professionel behandling af din Porsche. Vi sikrer en skræddersyet løsning, der passer til din bils behov, og vi giver dig gerne et tilbud på din opgave, inden vi går i gang med arbejdet.

Kontakt solrød autocare

Kontakt vores værksted allerede i dag for effektiv service og reparation.

Eller kontakt værkstedet på mail:

karsten.w@autocare-aps.dk

effektive rustbehandlinger

Vi kommer ind i alle krogene på din bil, som sikrer en meget længere levetid på din bil.

det er tid til vinterdæk

Vinterdæk er velegnet til lave temperaturer, og sikrer at du kan styre og bremse optimalt.

vi er specialister i bmw

Vi bruger BMW's originale software til diagnoser og programmering på alle BMW'er.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder?

"kan klart anbefales"

Klart et super værksted at komme til, vores X5, trængte til nye dele, alt fikset til UG. Kan varmt anbefale dette værksted.

Anders Aakær

"fantastisk service..."

Utrolig imødekommende personale. Har altid fået en 1. klasses behandling i de otte år, jeg har fået servic og reparation af mine BMW'er.

Søren Vibe-Hansen

"kompetent og serviceminded"

har været kunde i Solrød Autocare igennem 10 år og har altid fået super god service. Godt forløb og god service hele vejen igennem.

Søren Olesen

Ønsker du at høre mere om os?

sublim service ved din bil

service og reparation på alle bilmærker

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services og vores priser, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi også altid gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den service, som vi skal udføre for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

solrød autocare aps

Engvangen 2 2680 Solrød

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19625400

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 15.30

Fredage: 07.30 - 15.30

Lukket weekender og helligdage.