Vi har erfaring med alle bilmærker og modeller

Har du været uheldig at få en skade på din bil, og skal du derfor til at finde et autoværksted, hvor forsikringsskaden kan blive udbedret? Så kom forbi Solrød AutoCare ApS. Her udbedrer vi nemlig alle former for forsikringsskader på biler, og vi har stor erfaring med reparationer på alle bilmærker og modeller.

Vi tager imod uheldige bilejere fra hele Sjælland, men har særligt mange kunder, der kommer fra området omkring vores værksted i Solrød, herunder Greve. Hvis du selv har fået en skade på bilen – stor eller lille – så kan du også komme forbi og få en professionel og effektiv behandling.

Lej en lånebil mens din bil er hos os

Alt afhængigt af hvilken form for forsikringsskade på bilen, du skal have udbedret, kan det variere, hvor længe bilen skal være på værkstedet. Vi vægter naturligvis en hurtig og effektiv service højt, så du ikke skal vente unødigt længe. Nogle skader er dog så omfattende, at bilen bliver nødt til at være på værkstedet i flere dage – og i de tilfælde ønsker vi at kunne hjælpe dig.

I forbindelse med forsikringsskade på din bil har du nemlig mulighed for at låne eller leje en bil hos os til meget favorable priser. På den måde hjælper vi dig med at få hverdagen til at hænge sammen, mens din bil er på værksted.

Få en pris på at få taget hånd om din forsikringsskade på bilen

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan tage hånd om netop din forsikringsskade på bilen, eller vil du have et tilbud på at få reparationen lavet, som du kan vende med dit forsikringsselskab? Kontakt os i dag og få startet en god dialog om, hvordan vi kan klare dit bilproblem hurtigt og nemt, så du kan komme tilbage bag rettet i din egen bil.​

Kontakt solrød autocare

Kontakt vores værksted allerede i dag for effektiv service og reparation.

Eller kontakt værkstedet på mail:

karsten.w@autocare-aps.dk

effektive rustbehandlinger

Vi kommer ind i alle krogene på din bil, som sikrer en meget længere levetid på din bil.

det er tid til vinterdæk

Vinterdæk er velegnet til lave temperaturer, og sikrer at du kan styre og bremse optimalt.

vi er specialister i bmw

Vi bruger BMW's originale software til diagnoser og programmering på alle BMW'er.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder?

"kan klart anbefales"

Klart et super værksted at komme til, vores X5, trængte til nye dele, alt fikset til UG. Kan varmt anbefale dette værksted.

Anders Aakær

"fantastisk service..."

Utrolig imødekommende personale. Har altid fået en 1. klasses behandling i de otte år, jeg har fået servic og reparation af mine BMW'er.

Søren Vibe-Hansen

"kompetent og serviceminded"

har været kunde i Solrød Autocare igennem 10 år og har altid fået super god service. Godt forløb og god service hele vejen igennem.

Søren Olesen

Ønsker du at høre mere om os?

sublim service ved din bil

service og reparation på alle bilmærker

Kunne du tænke dig at høre mere om vores services og vores priser, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi også altid gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den service, som vi skal udføre for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

solrød autocare aps

Engvangen 2 2680 Solrød

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19625400

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 15.30

Fredage: 07.30 - 15.30

Lukket weekender og helligdage.